Олга Пујаз Петрушевска е нашиот нов инструктор на Академијата за Project & Product Management. Таа е дипломиран машински инженер со 10 години работно искуство во областа на проектен менаџмент. Работи како проект менаџер во компанијата Singular, која е дел од iGaming индустријата.

 

Запознајте ја Олга – инструктор на нашата Академија за Project & Product Management

 

Име и презиме: Олга Пујаз Петрушевска

Академија: Академија за Project & Product Management

Модул: Иницирање и планирање на проекти

Професија: Project Manager

Искуство: 10 години

Зошто баш Project & Product Management: Работата на проекти е забавна и динамична. Секој проект е посебен предизвик и сето тоа совршено се вклопува и одговара на мојот темперамент и карактер.

Хоби: Возење точак

Омилена книга: Leaders Eat Last – Simon Sinek

Омилен цитат: “Let us all be the leaders we wish we had.”

 

Регистрирај се за бесплатното онлајн предавање со Олга на тема „Како да започнеш кариера во Project Management“.

Уписите за следната група на Академијата за Project & Product Management се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето навреме!

Закажи средба со нашиот student success manager за повеќе насоки и детали за програмата!