Александра Цветановска е нашиот нов инструктор на Академијата за Project & Product Management, а воедно работи во Netcetera како Senior Product & Program Manager.

Таа е дипломиран електроинженер и има работено на водечки и комплексни проекти од областа на проектен, програмски и продукт менаџмент.

 

Запознајте ја Александра – инструктор на нашата Академија за Project & Product Management

 

Име и презиме: Александра Цветановска

Академија: Академија за Project & Product Management

Модул: Основи на управување со проекти и Циклус и фази на проектот и проектни методологии.

Професија: Senior Product Manager

Искуство: 6 години како Project & Product Manager

Зошто баш Project & Product Management: Постојаното излегување од комфорната зона е единствениот начин за личен и професионален раст и развој, како и стремежот за нови знаења.

Хоби: Тенис, фитнес и готвење.

Омилена книга: Loving Oneself With Open Eyes

Омилен цитат: Be still and know you are God. Everything that you ever was and you ever will be exist now.”

 

Уписите за следната група на Академијата за Project & Product Management се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето навреме!

Закажи средба со нашиот student success manager за повеќе насоки и детали за програмата!

Коинвестираме во твојата иднина

Аплицирај за твојот ваучер

10 Компании. 100 Студенти. 1000€ Ваучер.