Запознај ја Александра Јорева Михајловски – студент на нашата Академија за Project & Product Management, која реши да собере повеќе знаење за многубројни успешни проекти во иднина.

 

Студент: Александра Јорева Михајловски

Академија: Академија за Project & Product менаџмент

Професија: ПР маркетинг менаџмент

Од првиот час на Академијата паметам: Во принцип сѐ.

Се решив да го искористам периодов продуктивно и да научам: Да соберам повеќе знаење во нешто што веќе го работам без рамка.

Ја одбрав оваа област бидејќи: Е интересна, има многу комуникација, како и продуктивност.

Со нетрпение чекам да започнат часовите за: Дружење и учење.

После предавањата секогаш: Го допивам кафето.

Пред да се запишам, најмногу ме „плашеше“: Повеќе би кажала дека е предизвик отколку страв.

Како иден професионалец во оваа сфера очекувам: Многу успешни проекти.

Оваа област за мене значи: Иднина.

Во слободно време: Уживам.

Сакам да читам: А во последно време не читам.

Сакам да гледам: Серии.

Омилен цитат: „Научив дека храброста не е отсуството на стравот, туку победување на стравот. Храбар човек не е оној што не се плаши, туку оној што го победува стравот!“

 

Уписите за следната група на Академијата за Project & Product Management се во тек! 

Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето навреме!

Закажи средба со нашиот student admission team за повеќе насоки и детали за програмата!