Запознајте ги инструкторите – Дијана Десподов

 
Дијана Десподов е инструктор на нашата Академија за дигитален маркетинг, а воедно и комуниколог и експерт за односи со јавност со 20 години искуство. Има богато искуство, како и работено во 6 земји и во организации како: Светска банка, IREX/Bill & Melinda Gates Foundation, Американска стопанска комора. На нашата Академија, таа ни предава за Digital PR, Copywriting и Visual Storytelling.
 
 
 
Запознајте ја Дијана – инструктор на нашата Академија за дигитален маркетинг
 
 
 
Име и презиме: Дијана Десподов
 
 
Модул: Digital PR; Copywriting и Visual Storytelling
 
Професија: Комуниколог и едукатор
 
Искуство: 20 години
 
Зошто баш дигитален маркетинг: Бидејќи сѐ уште секој ден учам нешто ново
 
Хоби: Готвење со невообичаени намирници
 
Омилена книга: The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy
 
Омилен цитат: “Whether you think you can or you think you can’t, you’re right.”
 
Оценка од студенти: 4.95
 
 

Уписите за следната група на Академијата за дигитален маркетинг се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето на време!

Закажи средба со нашиот student success manager за повеќе насоки и детали за програмата!

Trending Stories That Might Interest You