Давид Шојиќ е инструктор на Академијата за дигитален маркетинг, кој го предава модулот Lead Gen. Тој е WordPress developer со повеќегодишно искуство и вработен во Webpigment WordPress agency.

Член на WordPress community и дел од организација на WordCamp Europe. Harley ентузијаст. Во слободно време вози мотор, свири гитара и игра PlayStation.

 

Запознајте го Давид – инструктор на нашата Академија за дигитален маркетинг

 

Име и презиме: Давид Шојиќ

Академија: Академија за дигитален маркетинг

Модул: Lead Gen

Професија: WordPress developer

Искуство: 9 години

Зошто баш WordPress: Дозволува изразување на индивидуален и креативен начин.

Хоби: Гитара и стрипови

Омилена книга: Хамлет

 

Уписите за следната група на Академијата за дигитален маркетинг се во тек!

На Академијата за дигитален маркетинг учиме преку работа на реални проекти за реални клиенти, под менторство на докажани и искусни инструктори.

Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето навреме!