Дарко Булдиоски е еден од нашите инструктори на Академијата за дигитален маркетинг. Тој е основач на NewMediaMK – креативна агенција со фокус на дигитални комуникации, програмски директор на AllWeb конференциите, иницијатор на decal.mk и виновник за komunikacii.net. Активно работи во полето на новите медиуми повеќе од 15 години. Тој е (не Титов) пионер кога локално и регионално се зборува за блогови, подкасти, социјални медиуми, дигитален маркетинг. Предава на тема дигитал уште од 2007г. Слуша „тешка“ музика, мисли дека игра баскет, вози мотор и најмногу од сѐ сака да стане јутјубер. 🙂 

 
 
Запознајте го Дарко – инструктор на нашата Академија за дигитален маркетинг
 
 
 

Име и презиме: Дарко Булдиоски

Академија: Академија за дигитален маркетинг

Модул: Google Analytics ; Client relations & account management

Професија: Маркетер, бизнис лидер, татко, моторџија

Искуство: 15 години

Зошто баш дигитален маркетинг: Затоа што цело време се менува.

Хоби: Мотори, баскет

Омилена книга: Зоки Поки

Омилен цитат: „Ако не може да се заврши за една вечер, не може да се заврши воопшто!“

Оценка од студенти: 4.77

 

Уписите за следната група на Академијата за дигитален маркетинг се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето на време!

Закажи средба со нашиот student success manager за повеќе насоки и детали за програмата!