Моето Brainster искуство - Стефан Мицковски | Brainster

Моето Brainster искуство – Стефан Мицковски

Запознај го Стефан Мицковски – студент на Академијата за дигитален маркетинг, кој сака постојано да учи нови работи и креативно да се изразува.

 

Студент: Стефан Мицковски

Академија: Академија за дигитален маркетинг

Професија: Студент

Од првиот час на Академијата ја паметам: Позитивната енергија и атмосфера во групата.

Се решив да го искористам времето продуктивно и да научам: Многу подетално за различните модули во дигиталниот маркетинг.

Ја одбрав оваа област бидејќи: Ми е многу привлечно самото рекламирање на социјалните платформи, како и изразување на креативноста во истите.

Со нетрпение чекам да започнат часовите за: Social Media & Google Advertising.

После предавањата секогаш: Ги преслушувам предавањата и ги изработувам домашните задачи.

Пред да се запишам, најмногу „ме плашеше“: Дали добро ќе ги совладам сите модули, особено оние во кои сакам да ја насочам мојата кариера.

Како иден професионалец во оваа сфера очекувам: Развивање на креативноста, соочување со различни предизвици и способност за решавање на истите.

Оваа област за мене значи: Голем број на можности за постојано професионално надградување.

Во слободно време: Сакам да сум во добро друштво и природа.

Сакам да читам: Self-Help books.

Сакам да гледам: Акција, криминалистика и комедија.

Омилен цитат: “In giving, we receive.”

 

Уписите за следната група на Академијата за дигитален маркетинг се во тек!

На Академијата за дигитален маркетинг учиме преку работа на реални проекти за реални клиенти, под менторство на докажани и искусни инструктори.

Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето навреме!