Запознај го Филип Спасовски – студент на Академијата за дигитален маркетинг, кој сака продуктивно да го искористи своето време и да научи повеќе за дигиталниот маркетинг.

 

Име и презиме: Филип Спасовски

Академија: Академија за дигитален маркетинг

Професија: Студент

Од првиот час на Академијата го паметам: Запознавањето со другите колеги, инструкторите и предизвиците.

Се решив да го искористам времето продуктивно и да научам: Нешто ново за мене и продуктивно.

Ја одбрав оваа област бидејќи: Мислам дека се пронаоѓам во оваа област, и сметам дека колку е предизвикувачка, толку е и забавна.

Со нетрпение чекам да започнат часовите за: Social Media Marketing

После предавањата секогаш: Ги преслушувам предавањата и работам на зададените задачи.

Пред да се запишам, најмногу ме плашеше: Дали би имал доволно време да се соoчам со потешкотиите и новостите кои ни ги носи Академијата.

Како иден професионалец во оваа сфера очекувам: Место за напредување, добивање на нови предизвици.

Оваа област за мене значи: Промена во кариерата и напредок.

Во слободно време: Играм фудбал и сум во теретана.

Сакам да читам: Биографии од успешни личности.

Сакам да гледам: Фудбал и филмови.

Омилен цитат: “The only Limit to our realization of tomorrow will be our doubts of today“.

 

Уписите за следната група на Академијата за дигитален маркетинг се во тек!

На Академијата за дигитален маркетинг учиме преку работа на реални проекти за реални клиенти, под менторство на докажани и искусни инструктори.

Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето навреме!