Brainster и Академска Книга за оваа зима ти препорачуваат книги за #Маркетинг #Дизајн #Кодирање или #Бизнис.

Книги кои можат да ти помогнат во патот до твојата кариера од соништата:

1. За дизајн:

Thinkertoys од Michael Michalko

Design Basics од S. Pentak и A. Lauer

2. За маркетинг

All Marketers Are Liars од Seth Godin

Brainfluence: 100 Ways to Persuade and Convince Consumers with Neuromarketing од Roger Dooley

3. За претприемништво

Triggers од Marshall Goldsmith

The Fountainhead од Ayn Rand

4. За кодирање

HTML and CSS: Design and Build Websites од Jon Duckett

Cracking the Coding Interview, 6th Edition: 189 Programming Questions and Solutions од Gayle Laakmann McDowell

Оваа иницијатива ја правиме во соработка со Академска Книга.
Овој текст е објавен во категоријата Кариера и ги содржи следните клучни зборови: Brainster, brainster kariera, kariera, kursevi, вработување, кариера, компанија, нова кариера, платформа, програмирање, работа, стартап, технологија, книги за дизајнери, книги за програмери, книги за бизнис, книги за маркетинг, knigi za dizajn, knigi za marketing, knigi za programiranje, knigi za biznis.

Related Stories For You

Аплицирањето за ваучер заврши!