Запознај го Мартин Јаковлески – студент на нашата Академија за графички дизајн, кој се одлучи да го искористи продуктивно овој период и да ги надгради своите знаења и вештини.

 

Студент: Мартин Јаковлески

Академија: Академија за графички дизајн

Професија: Економист

Од првиот час на Академијата паметам: Убави впечатоци

Се решив да го искористам времето продуктивно и да научам: Повеќе за графички дизајн.

Ја одбрав оваа област бидејќи: Сакам да напредувам во кариера.

Со нетрпение чекам да започнат часовите за: InDesign & After Effects.

После предавањата секогаш: Прво ја завршувам домашната задача.

Пред да се запишам, најмногу „ме плашеше“: Ништо не ме плашеше.

Како иден професионалец во оваа сфера очекувам: Повеќе да имам работа.

Оваа област за мене значи: Нешто што ме исполнува.

Во слободно време: Медитирам, одмарам и понекогаш одам на кафе.

Сакам да читам: Мотивациски книги

Сакам да гледам: Филмови и серии

Омилен цитат: Together we are strong.“

 

Уписите за следната група на Академијата за графички дизајн се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето навреме!

На Академијата за графички дизајн учиме преку работа на реални проекти за реални клиенти под менторство на докажани и искусни инструктори.

Закажи средба со нашиот student admission team за повеќе насоки и детали за програмата!