Запознај го Емил Адемовски – студент на нашата Академија за графички дизајн, кој се реши да го искористи времето продуктивно и да ги надгради своите знаења и вештини во областа на графичкиот дизајн.

 

Студент: Емил Адемовски

Академија: Академија за графички дизајн

Од првиот час на Академијата паметам: Дека се изненадив позитивно од начинот на предавањата.

Се решив да го искористам времето продуктивно за да ги научам: Можностите кои ги нуди оваа професија.

Ја одбрав оваа област бидејќи: Можам на креативен начин да ги прикажам своите идеи, а во исто време ни нуди и огромни можности на пазарот на труд.

Со нетрпение чекам да започнат часовите за: Adobe Illustrator, Adobe Photoshop & Лого.

После предавањата секогаш: Работам на зададените задачи.

Пред да се запишам, најмногу „ме плашеше“: Дали ќе успеам да ги надминам предизвиците на Академијата.

Како иден професионалец во оваа сфера очекувам: Да имам успешна freelance кариера.

Оваа област за мене значи: Остварување на желбата за креативно прикажување на идеите.

Во слободно време: Сакам да истражувам за разни нешта од сите сфери.

Сакам да читам: Психолошки романи.

Сакам да гледам: Серии, но исто така, уживам и во гледање на едукативни содржини.

Омилен цитат: “Compare yourself to who you were yesterday, not to who someone else is today.“

 

Уписите за следната група на Академијата за графички дизајн се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето навреме!

На Академијата за графички дизајн учиме преку работа на реални проекти за реални клиенти под менторство на докажани и искусни инструктори.

Закажи средба со нашиот student admission team за повеќе насоки и детали за програмата!