Драган Накевски е инструктор на нашата Академија за Data Science. Тој е дипломиран софтвер инженер, кој зад себе има 10 годишно искуство во ИТ индустријата со проекти од секторот на веб, десктоп, cloud и машинско учење. Ко-сопственик на стартапот Impala – research, работи на развој на софтвер за emotion encoding и gaze tracking во неромаркетинг секторот. 

 

Запознајте го Драган – инструктор на нашата Академија за Data Science

 

Име и презиме: Драган Накевски

Академија: Академија за Data Science

Модул: Python

Професија: Софтвер инженер

Искуство: 10 години

Зошто баш Data Science: Мотивиран сум да истражувам и учам нови технологии, како и секогаш се обидувам да ги направам работите полесни за употреба.

Хоби: Музика
 
Омилена книга: Серијалот книги „Фондација“ од Исак Асимов
 
Омилен цитат: „Every dog has its day.“

Оценка од студенти: 4.79

 

Уписите за следната група на Академијата за Data Science се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето на време!

Закажи средба со нашиот student success manager за повеќе насоки и детали за програмата!

Коинвестираме во твојата иднина

Аплицирај за твојот ваучер

10 Компании. 100 Студенти. 1000€ Ваучер.