Запознај го Ванче Делов – студент на нашата Академија за Full-Stack програмирање, кој се реши да научи Full-Stack програмирање и да изгради кариера во една од најпросперитетните професии. 

 

Студент: Ванче Делов

Академија: Академија за Full-Stack програмирање

Професија: Студент

Од првиот час на Академијата паметам: Запознавање со колегите, разгледување на темите кои ќе ги учиме во текот на наставата. 

Ја одбрав оваа област бидејќи: Секогаш ме интересирало програмирањето, исто така оваа професија нуди можност за работа во секое време и место.

Со нетрпение чекам да започнат часовите за: PHP, Laravel.

После предавањата секогаш: Правам кратка пауза, па го разгледувам материјалот којшто сме го поминале тој ден. 

Пред да се запишам, најмногу „ме плашеше“: Работењето со датабази.

Како иден професионалец во оваа сфера очекувам: Да се учат секогаш нови работи и да имам доста солидни предизвици.

Оваа област за мене значи: Градење на мојата кариера.

Во слободно време: Вежбам карате, трчање, и гледам филмови.

Сакам да читам: Општо за спортот.

Сакам да гледам: Акции и комедии.

Омилен цитат: “Smile, even when you’re going through some hard times.“

 

Доколку сакаш да си дел од Coding заедницата и заедно со нас да градиш нови успешни приказни, дознај повеќе за Академијата за Full-Stack програмирање.

На Академијата за Full-Stack програмирање учиме преку работа на реални проекти за реални клиенти под менторство на докажани и искусни инструктори.

Закажи средба со нашиот student admission team за повеќе насоки и детали за програмата!