Запознај го Симеон Ќускиев – студент на нашата Академија за Full-Stack програмирање, кој се реши да ги прошири своите знаења и да научи Full-Stack програмирање.

 

Студент: Симеон Ќускиев

Академија: Академија за Full-Stack програмирање

Професија: Студент

Од првиот час на Академијата паметам: Запознавање со колегите.

Ја одбрав оваа област бидејќи: Иднината е во интернетот.

Со нетрпение чекам да започнат часовите за: PHP и JavaScript.

После предавањата секогаш: Планирам што е тоа што ќе ми овозможи поголемо знаење и разбирање во мојата струка.

Пред да се запишам, најмногу „ме плашеше“: Искрено, немав никакви стравови бидејќи знам дека ова е за мене и уверен сум дека ќе успеам.

Како иден професионалец во оваа сфера очекувам: Голема одговорност за иднината на веб дизајн и веб девелопмент во нашата држава и се надевам подалеку. 

Оваа област за мене значи: Остварување на соновите за подобрување на интернет искуството во нашата држава.

Во слободно време: Играм League of Legend. 

Сакам да читам: Историски настани, поточно за Втората светска војна.

Сакам да гледам: YouTube Recommended.

Омилен цитат: “Look at the sky tonight, all of the stars have a reason. A reason to shine, a reason like mine.“

 

Доколку сакаш да си дел од Coding заедницата и заедно со нас да градиш нови успешни приказни, дознај повеќе за Академијата за Full-Stack програмирање.

На Академијата за Full-Stack програмирање учиме преку работа на реални проекти за реални клиенти под менторство на докажани и искусни инструктори.

Закажи средба со нашиот student admission team за повеќе насоки и детали за програмата!