Запознајте ја Берна Спасовски – Dream Team студент на Академијата за Front-End програмирање за месец март 2022.

 

Име и презиме: Берна Спасовски

По професија: Електроинженер

Академија: Академија за Front-End програмирање

Зошто баш Front-End програмирање: Сакав да го надградам моето знаење и да бидам up to date со последните web технологии.

Што те мотивира постојано да учиш: Задоволството кога се стекнувам со нова вештина и решавањето на проблеми.

Најинтересната работа што ја имаш научено на Академијата: Моќта на Java Script за следење на корисничкото однесување на web и можноста за развивање на нови продукти базирани на корисничкото однесување.

Омилен модул и зошто: Java Script

Кој инструктор ти остави најголем впечаток: Сите до еден, секој е различен и одличен на свој начин.

За 5 години сакам да бидам: Подобра од денес! 🙂 

Хоби: Пливање и возење точак.

Омилена книга: Галеб од Jonathan Livingston

Омилен цитат: „Желбата не менува ништо, одлуката менува сé!“

 

Уписите за следната група на Академијата за Front-End програмирање се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето навреме!

Закажи средба со нашиот student success manager за повеќе насоки и детали за програмата!