Елена Клисаровска е алумни студент од Академијата за Full-Stack програмирање која само неколку месеци по стартот на предавањата, ја започна својата кариера на практикантска позиција во компанијата Devsy. За неколку месеци подоцна, нејзината амбиција и посветеност да ѝ донесат вработување како PHP Developer.

 

Поразговаравме со Елена за нејзините студентски денови на Академијата за Full-Stack програмирање и како таа си поминува во Devsy

 

 

Дознај повеќе како да започнеш кариера во оваа професија, преку темелната програма на нашата Академија за Full-Stack програмирање.

Закажи средба за повеќе информации со нашиот student success manager.

 

Аплицирањето за ваучер заврши!