BRAINSTER - Бизнис Архива

Статии од категоријата: Бизнис

Brainster билтен: Новости од заедницата / Јануари 2023

Happy February! ☃️ Новата година донесе нов ентузијазам за следните 365 дена. Уште во првиот месец од годината, повеќето од нас донесоа новогодишни одлуки со кои сакаме да…

8 трендови во дигиталниот маркетинг кои не треба да ги игнорираме во 2023 година

Дигиталниот маркетинг се соочи со безброј промени и предизвици во текот на изминатите месеци, а клиентите секогаш сакаат и очекуваат бизнисите да им обезбедат…

Задоволство ми е што сум дел од компанија која опсесивно се грижи за студентите

Главната мисија на Brainster е да ги подготви индивидуалците за кариера од 21 век преку совладување на дигитални и други вештини на иднината, со цел тие да останат…

Важноста на емоционалната интелигенција на работното место

Татјана Поп Јанева е менаџер на секторот за човечки ресурси во Brainster, а воедно и HR професионалец со долгогодишно искуство како консултант во оваа област. За себе ни…

Инспирацијата е критичен елемент за да се биде успешен лидер

Татјана Јанева е менаџер на секторот за човечки ресурси во Brainster, а воедно и HR професионалец со долгогодишно искуство како консултант во оваа област. За себе ни…

Brainster билтен: Новости од заедницата / Ноември 2022

Hello December! 🎅🎄 Како што се приближува крајот на 2022 година, многумина од нас размислуваат за свеж старт и нов почеток во новата година. Без разлика дали станува збор…

„Ви благодарам од сѐ срце, наклон до под за мозоците на иднината“

Сѐ се случи одеднаш. Дојдов на работа спремен да ги делкам новозададените задачи за големиот Самит. Седнав на моето место, го активирав својот работен „моуд“…

Brainster билтен: Новости од заедницата / Октомври 2022

Happy November, everyone! 🎃 Уште од почeтоците, па така и денес, една од најважните цели на нашата организација е да обезбеди висококвалитетно образование за професиите од…

Меѓусебната доверба и работната култура резултираат со зголемена мотивација на работното место

Главната мисија на Brainster е да ги подготви индивидуалците за кариера од 21 век преку совладување на дигитални и други вештини на иднината, со цел тие да останат…

Академиите на Brainster се сертифицирани од страна на Brainster Next College – првиот акредитиран практичен ИТ-факултет

Академиите на Brainster кои на поединците им овозможуваат совладување на најбараните дигитални вештини 21-век, а воедно и кариерна трансформација, отсега добиваат уште…