Brainster ти препорачува книги за маркетинг, бизнис, дизајн и кодирање #7

Brainster и Академска Книга ти препорачуваат неколку книги за #Маркетинг #Дизајн #Кодирање или #Бизнис.

1. За дизајн:

History of Modern Design  од David Raizman

Design Studies: A Reader од Hazel Clark и David Brody

2. За маркетинг:

Contagious: Why things catch on од Jonah Berger

How entrepreneurs use content од Joe Pulizzi

3. За претприемништво:

The effective executive од Peter F. Drucker

The innovator’s dilemma од Clayton M. Christensen

4. За кодирање:

Coding games in scratch од John Woodcock

Computer programming for beginners од Joseph Connor

 

Дознај повеќе за Академијата за маркетинг на Brainster тука                                                                                                   

Читај, учи и надградувај се за #новакариера во дигиталната индустрија.
Оваа иницијатива ја правиме во соработка со Академска Книга.

Овој текст е објавен во категоријата Книги и ги содржи следните клучни зборови: Brainster. brainster kariera, kariera. kursevi, вработување, кариера, компанија, нова кариера, платформа, програмирање, работа, стартап, технологија, книги за дизајнери, книги за програмери. книги за бизнис. книги за маркетинг, knigi za dizajn, knigi za marketing, knigi za programiranje, knigi za biznis, kurs za microsoft excel, kurs za illustrator. kurs za photoshop. kurs za pr, kurs za onlajn marketing, obuka. akademija za programiranje, akademija za kodiranje. akademija za marketing, obuka za marketing. obuka za facebook, обука за маркетинг, академија за програмирање, обука за програмирање

Related Stories For You

Trending Stories That Might Interest You