BRAINSTER - Успешни приказни Архива

Статии од категоријата: Успешни приказни

Инструкторите беа посветени максимално за да ни го пренесат своето знаење

Запознај го Марјан Петрушевски – алумни студент на Академијата за Front-End програмирање кој ја започна својата кариера на практикантска позиција како Junior Front-End Developer…

Графичкиот дизајн е одлична кариера за луѓе кои се креативни и уживаат во комбинацијата на уметноста и технологијата

Едно од засилувањата на дизајн тимот на Brainster e Симона Ставреска Саздовска - креативна и амбициозна личност, а воедно и алумни студент од Академијaта за графички…

Вештините најдобро се учат преку работа на реални проекти и хакатони

Запознај ја Билјана Зероска - алумни студент од Академијата за Software Testing којa се одлучи да направи кариерна трансформација во полето на Software Testing. По комплетирање на…

Конечно го работам тоа што ме исполнува

Запознај го Виктор Богатиновски - алумни студент од Академијaта за графички дизајн кој се реши да направи комплетна кариерна трансформација. По неговото…

Реалните проекти се одлична прилика за практикување на вештините потребни за работа

Запознај го Роко Иванов - креативна и љубопитна личност, а воедно и алумни студент на нашата Академија за графички дизајн. Како еден од најпопуларните проекти на коj…

Brainster билтен: Новости од заедницата / Февруари 2023

Hello March! 🌷 Како што се приближуваат новите почетоци на Академиите, тимот на Brainster со голема нетрпеливост и возбуда чека да ги запознае новите студенти кои сакаат да…

Бидете подготвени постојано да учите и да се прилагодувате

Едно од засилувањата на tech тимот на Brainster e Дарко Сакалиев - амбициозна и љубопитна личност, а воедно и алумни студент од Академијата за Full-Stack програмирање. По…

Дигиталниот маркетинг е професија на иднината, која нуди можност за константен развој

Запознај го Дејан Михајловски - алумни студент од Академијата за дигитален маркетинг, а воедно и Dream Team студент, кој се реши на комплетна кариерна трансформација. По…

На Академијата стекнав многу нови знаења, искуства и добри пријатели

Запознај ја Драгана Новоселска - алумни студент на нашата Академија за графички дизајн, а воедно и личност која постојано сака да учи нешто ново и да ги надградува…

На Академијата за Software Testing ги стекнав потребните знаења и вештини

Запознај го Мишо Димитријевски - алумни студент на Академијата за Software Testing, кој ја започна својата кариера на практикантска позиција како Quality Assurance Engineer во…