Brainster летен студентски предизвик

Биди дел од Brainster летениот студентски предизвик!

Brainster е иновативна платформа за едукација која овозможува активно да учествуваш во градењето на локалната 2.0 заедница, вмрежување со луѓе со слични интереси, да креираш и да учиш во областа на Технологија и програмирање, Маркетинг, Дизајн, Бизнис и Иновации.  

Не веруваме во добро скоцкано CV на кое има наведено само факултетско образование.

Веруваме во практично искуство, реални проекти, иновативност, лидерство и зголемување на потенцијалот на startup заедницата!

Brainster летениот студентски предизвик е едномесечна можност да научиш како реално функционира најиновативниот стартап за едукација во Македонија.

Само еден практикант ќе го победи предизвикот и ќе ја има можноста да продолжи на пракса во следните два месеци со можност за идно вработување. Искажи ја својата креативност, пополни ја апликацијата и покажи ни зошто баш ти си Brainster!

banner

 

Овој текст е објавен во категоријата Marketing и ги содржи следните клучни зборови: Brainster. brainster kariera, kariera. kursevi, вработување, кариера, компанија, нова кариера, платформа, програмирање, работа, стартап, технологија, книги за дизајнери, книги за програмери. книги за бизнис. книги за маркетинг, knigi za dizajn, knigi za marketing, knigi za programiranje, knigi za biznis, kurs za microsoft excel, kurs za illustrator. kurs za photoshop. kurs za pr, kurs za onlajn marketing, obuka. akademija za programiranje, akademija za kodiranje. akademija za marketing, obuka za marketing. obuka za facebook, обука за маркетинг, курс за ексел, курс за блогирање, kurs za facebook

Related Stories For You