BRAINSTER - Elena Ravnjanski Apostolska, автор на BRAINSTER

Статии од автор: Elena Ravnjanski Apostolska

Запознајте ја Сандра Бенбоу, инструктор на нашата Академија за лидерство и менаџмент

Страстен дигитален иноватор и светски патник, со мисија да им помага на компаниите да растат и да го достигнат својот најголем потенцијал Со огромно задоволство…

Дводневен тимски Brainster адреналин во живо – нови искуства, знаења и среќни студенти

Минатиов викенд во просториите на Brainster, во партнерство со SCiDEV Албанија се одржа досега најголемиот хакатон во живо, на кој учество земаа студенти од 5 академии на…

Со заеднички сили кон подобрување на иднината и можностите за сите претприемачи

Нашето патување трае скоро 8 години. Ќе ве излажеме ако ви кажеме дека било лесно и без предизвици. Но бидете сигурни дека без нив немаше да бидеме она што сме денес.…

Brainster Албанија, добредојде во нашето семејство

После 7 години успешна работа на македонскиот пазар, со гордост го најавуваме отворањето на нашата прва канцеларија во Албанија, со што го означуваме својот влез на…

Талентирани супер момчиња кои живеат и дишат за уметноста

Одблиску со Петар, Стефан и Павел, победниците на Red Bull Doodle Art натпреварот и талентирани креативци кои ќе се приклучат на Бреинстер заедницата. Преку чкртање и…