7 Причини зошто е важен визуелниот идентитет на вашиот бизнис

 

 

Живееме во свет кој произведува рекордни количини информации секој момент. Од сите страни сме нападнати со најразлични информации и многу често е навистина тешко да исфилтрираме што ни е навистина битно, а што не. Токму затоа треба добро да размислиме за начинот на кој ги пласираме информациите за нашиот бизнис/рекламите/продуктите во јавноста. Човекот е визуелно ориентирано суштество, а со целата галама што ја произведува светот, тоа може да биде навистина голема предност, нормално ако знаеме како да го искористиме овој податок.

Infographic

 

 

Ekaterina Walter во своето резиме има компании како што е Intel и е автор на два бестселери меѓу кои и “The Power of Visual Storytelling: How to Use Visuals, Videos, and Social Media to Market Your Brand“, слушнете што таа има да каже на оваа тема:

 

Адд

Related Stories For You

Аплицирањето за ваучер заврши!