Запознајте ги инструкторите - Горјан Јовановски | Brainster

Запознајте ги инструкторите – Горјан Јовановски

Горјан Јовановски е инструктор на нашата Академија за UX/UI дизајн. Тој е софтверски инженер, претприемач и еко-активист. Креатор е на МојВоздух/AirCare, како и други бројни проекти за социјално добро. Има работено во Booking.com 4 години како Front-End developer и тим лидер. Сега се фокусира целосно на AirCare и социјалниот активизам.

 

Запознајте го Горјан – инструктор на нашата Академија за UX/UI дизајн

 

Име и презиме: Горјан Јовановски

Академија: Академија за UX/UI дизајн

Модул: Front-End

Професија: Софтверски инженер и еко-активист

Искуство: 10 години

Зошто баш UX: Сакам да ја користам технологијата за да правам позитивен импакт врз планетата и општеството околу мене.

Хоби: Порано многу сакав да играм хип хоп заедно со групата Beatrix, но по повреда решив дека спасувањето на животната средина ќе е моето главно хоби.

Омилена книга: Losing Your Virginity – Richard Brandson

Оценка од студенти: 4.83

 
 

Уписите за следната група на Академијата за UX/UI дизајн се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето на време!

Закажи средба со нашиот student success manager за повеќе насоки и детали за програмата!