BRAINSTER - kurs za online marketing Архива

Статии со клучен збор: kurs za online marketing

petar ninovski

Што ќе научиш на курсот за Дигитален Маркетинг со Петар Ниновски?

Сега кога 90% oд бизнисите се онлајн, прашањето е: како да се издвоиш од останатите? Без разлика дали си маркетер, студент, или имаш свој бизнис, на Курсот за Дигитален…

online marketing skopje

Запознај ја Ангела од блогот Nowadays

Иден маркетер кој е во подем, Ангела Младеноска ќе ни сподели како Курсот за Онлајн Маркетинг ја инспирираше да започне свој блог и да се посвети на дигиталниот…