Моника Божиноска е инструктор на нашата Академија за Software Testing. Својата кариера ја започнува како софтвер тест инженер пред 7 години. Таа има широки познавања од различни домени од областа на ИТ. Во слободно време сака да патува, но и да поминува време во природа искачувајќи се на некој од нашите врвови или возејќи велосипед.

 

Запознајте ја Моника – инструктор на нашата Академија за Software Testing

 

Име и презиме: Моника Божиноска

Академија: Академија за Software Testing

Модул: SQL, Test Design, Testing Types, Defect Reporting, Rest API Testing

Професија: Софтвер тест инженер

Искуство: 7 години

Зошто баш Software Testing: Во ИТ индустријата секој ден е нов предизвик, секој ден е нова научена лекција. Професија во која нема граница.

Хоби: Hiking, Cycling, Skiing, Yoga

Омилена книга: Алхемичарот – Пауло Коељо

Омилен цитат: „Верувајте дека можете и веќе сте на половина пат до успехот.” 

Оценка од студенти: 4.91
 
 

Уписите за следната група на Академијата за Software Testing се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето на време!

Закажи средба со нашиот student success manager за повеќе насоки и детали за програмата!

Коинвестираме во твојата иднина

Аплицирај за твојот ваучер

10 Компании. 100 Студенти. 1000€ Ваучер.