Катерина Крстовска е дипломиран електроинженер и ISTQB сертифициран QA инженер, а исто така и една од главните виновници за успехот на студентите на Академијата за Software Testing. Секогаш знае да ги препознае квалитетите на студентите и да го извлече најдоброто од нив во секоја ситуација. Позитивна и иновативна личност, која на најинтересни начини на студентите им ги презентира сите предизвици и им го споделува своето искуство од професијата. Во слободно време сака да патува и да истражува нови области од QA кои се во тренд.

 

Запознајте ја Катерина – асистент на нашата Академија за Software Testing

 

Име и презиме: Катерина Крстовска

Академија: Академија за Software Testing

Модул: SQL, Linux, Manual testing, REST API testing, Automation testing – Web and mobile, Performance Testing & Career

Професија: QA Инженер

Искуство: 3 години

Зошто баш Software Testing: Затоа што е креативна и иновативна професија со многу предизвици.

Хоби: Читање книги

Омилена книга: Убиство во Ориент Експрес – Агата Кристи

Омилен цитат:Great things never came from comfort zones.” 

Оценка од студенти: 4.84
 
 

Уписите за следната група на Академијата за Software Testing се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето на време!

Закажи средба со нашиот student success manager за повеќе насоки и детали за програмата!

Аплицирај и искористи ги ПОСЛЕДНИТЕ ДЕНОВИ од овој уписен рок да го добиеш Brainster+ пакетот за 0 денари.