Јован Ѓошев – Dream Team студент на Академијата за Software Testing

Запознај го Јован Ѓошев – Dream Team студент на Академијата за Software Testing за месец ноември 2023.

 

Име и презиме: Јован Ѓошев

По професија: Бармен

Академија: Академија за Software Testing

Зошто баш оваа област: Ја избрав областа Software Testing бидејќи сакам да ги осигурам квалитетот и стабилноста на софтверските апликации, исто така сметам дека ги поседувам и карактеристиките на еден добар тестер.

Што те мотивира постојано да учиш: Желбата за непрекинато надградување на своето знаење, а и постигнување на својата цел, да успеам во светот на QA.

Најинтересната работа што ја имаш научено на Академијата: Пишувањето queries користејќи DBeaver, запознавањето со SQL програмскиот јазик.

Омилен модул и зошто: Linux модулот, интересно беше внесувањето команди и запознавање со нов OS.

Кој инструктор ти остави најголем впечаток: Моника, by far the best.

За 5 години сакам да бидам: Успешен Senior QA Engineer.

Хоби: Слободното време го исполнувам вежбајќи во теретана, гледајќи некој стар филм, или доколку дозволат временските услови, возејќи мотор.

Омилена книга: “American Psycho“ од Брет Истон Елис.

Омилен цитат: “Great men are not born great, they grow great.“

 

Време е за твојата нова кариера, во новата ера на Software Testing!

Отсега, со Brainster+ зголеми ја твојата предност на пазарот на трудот. Надгради ги твоите вештини преку супериорна програма со сите 9 ФАКТОРИ за вработување, што ги бара индустријата.

Аплицирај на Академијата за Software Testing и добиј го супериорниот едукативен пакет Brainster+ 

Related Stories For You

Аплицирањето за ваучер заврши!