Димитри Желков е нашиот инструктор по автоматско тестирање на Академијата за Software Testing. Тој има повеќегодишно искуство зад себе, во неколку фирми и има работено на многубројни проекти. Љубител е на работа со луѓе и слободното време го поминува играјќи фудбал, board games и читајќи/гледајќи научни фантастики.

 

Запознајте го Димитри – инструктор на нашата Академија за Software Testing

 

Име и презиме: Димитри Желков

Академија: Академија за Software Testing

Модул: Автоматско тестирање и ООП

Професија:  Автоматски софтвер тестер             

Искуство: 4 години

Зошто баш Software Testing: Ми овозможува да ја преточам својата креативност во работата од оваа област.

Хоби: Фудбал, board games, gaming

Омилена книга: World of Warcraft Chronicles

Оценка од студенти: 4.4
 
 

Уписите за следната група на Академијата за Software Testing се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето на време!

Закажи средба со нашиот student success manager за повеќе насоки и детали за програмата!

Коинвестираме во твојата иднина

Аплицирај за твојот ваучер

10 Компании. 100 Студенти. 1000€ Ваучер.