Разговор низ дизајните на Небојша Гелевски-Бане – Инструктор на Академијата за дизајн

Човекот кој што создаде револуција во македонскиот графички дизајн, а во овој блог пост, поставува и нови стандарди во начините на одговарање прашања за интервју. Запознај го преку еден тон зборови, содржани во неколку креативи.

Уписите за Академијата се во тек. Види ја програмата тука. 

Повеќе од 20 години работа во твојата агенција за графички дизајн и издизајнирани над милион страници. Сега, Небојша Гелевски-Бане е инструктор на Академијата за графички дизајн во Brainster. Што го прави твојот графички времеплов посебен и необичен?

Опиши ни го твојот креативен процес. Кои се главните чекори? Од каде почнуваш пред да создадеш нешто?

Од сите твои проекти, имаш омилен дизајн?

Дали е најважно постојано да си во тек со трендовите?

Како го мериш успехот? Дали има сигурен рецепт?

Учесниците на Академијата за дизајн со тебе ќе стекнат практични вештини за типографија. Што би им кажал пред почетокот на Академијата?

Врзете се, полетуваме!

Аплицирај за Академијата за дизајн,  ?

Related Stories For You

Аплицирај и искористи ги ПОСЛЕДНИТЕ ДЕНОВИ од овој уписен рок да го добиеш Brainster+ пакетот за 0 денари.