Златко Матески – работи на позицијата User Acquisition Manager во BoomBit, компанија од gaming индустријата. Дополнително веќе 6 години работи Google Ads и SEO, како фриленсер за неколку странски компании. Има потрошено повеќе од 1 милион долари на проекти поврзани со Google Ads. А сега има и плус искуство како ментор и инструктор на Академијата за дигитален маркетинг.

 
 
 
Запознајте го Златко – инструктор на нашата Академија за дигитален маркетинг
 
 
 

Име и презиме: Златко Матески

Академија: Академија за дигитален маркетинг

Модул: Google Ads

Професија: User Acquisition Manager

Искуство: 6 години

Зошто баш дигитален маркетинг: Затоа што е индустрија која никогаш не заспива, и константно има интересни новости.

Хоби: Кошарка

Омилена книга: Сапиенс – Јувал Ноа Харари

Омилен цитат: „Don’t limit yourself.“

Оценка од студенти: 5

 

Уписите за следната група на Академијата за дигитален маркетинг се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето на време!

Закажи средба со нашиот student success manager за повеќе насоки и детали за програмата!

Дополнително, можеш да се регистрираш и за бесплатниот курс „Основи на Google Ads – најдобрите практики и совети за лансирање на успешни реклами“ со Златко Матески.

Коинвестираме во твојата иднина

Аплицирај за твојот ваучер

10 Компании. 100 Студенти. 1000€ Ваучер.