Ива Дујак е инструктор на нашата Академија за дигитален маркетинг која ги предава модулите: Marketing Fundamentals & Content Marketing. Доктор на науки од областа на маркетингот, со специјализација дигитален маркетинг. Партнер и технички директор на Brand Union, каде е задолжена за стратешки развој и комуникација на бројни локални интернационални брендови. Организатор на Creative Talks Mk, со долгогодишно искуство во предавање на тема маркетинг и дигитален маркетинг.

 
 
Запознајте ја Ива – инструктор на нашата Академија за дигитален маркетинг
 
 
 

Име и презиме: Ива Дујак

Академија: Академија за дигитален маркетинг

Модул: Marketing Fundamentals & Content Marketing

Професија: Технички директор во маркетинг агенцијата Brand Union

Искуство: 12 години

Зошто баш дигитален маркетинг: Накусо, затоа што целиот свет ти е на дланка, без ограничувања на креативноста и идеите. 

Хоби: www.creativetalks.mk онлајн и офлајн 😊

Омилена книга: Не можам никако да се одлучам за една омилена. Две последни кои многу ми се допаднаа се: „Девет“ од Славомир Стојановиќ Футро и „Hyperfocus“ од Chris Bailey.

Омилен цитат: Цитат и истовремено омилен скопски графит – „Дај му време на времето.“

Оценка од студенти: 4.94

 

Уписите за следната група на Академијата за дигитален маркетинг се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето на време!

Закажи средба со нашиот student success manager за повеќе насоки и детали за програмата!