Данче Велева – Dream Team студент на Академијата за дигитален маркетинг

Запознајте ја Данче Велева – Dream Team студент на Академијата за дигитален маркетинг за месец ноември 2021.

 

Име и презиме: Данче Велева

По професија: Толкувач по македонски, германски и англиски јазик

Академија: Академија за дигитален маркетинг

Зошто баш дигитален маркетинг: Затоа што психологијата отсекогаш ми била интересна наука, и е составен дел од маркетингот. Исто така, преку добар маркетинг може да се допре до многу луѓе.

Што те мотивира постојано да учиш: Силната волја секојдневно да работам на личниот развој и да бидам подобра, не само во работа, туку и во спортот. Но, и за да можам да пренесам сѐ што имам научено на луѓето со желба и интерес.

Најинтересната работа што ја имаш научено на Академијата: Без двоумење, Problem awareness бидејќи е многу важно, а запоставено.

Омилен модул: Тука морам да издвојам два модула: Lead generation и Marketing funnel, бидејќи фокусот е на тоа како да ги „уловиме“ читателите/купувачите.

Инструктор што ти остави најголем впечаток: Иако ќе звучам многу дипломатски, сите инструктори. Затоа што се експерти во областа – што за мене е најважно.

За 5 години сакам да бидам: Најдобриот експерт во областа што ја работам, кој го применува знаењето не само за свој бизнис, туку и за да го пренесе на колеги, ученици… 

Хоби: Спорт – бидејќи спортувам активно 20 години Алпинизам, планинарење и off-road biking. Со многу искачени врвови меѓу кои и Мон Блан.

Омилен цитат: „Aut viam inveniam aut faciam“ – „Или ќе најдам пат – или ќе го направам“.

 

Уписите за следната група на Академијата за дигитален маркетинг се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето навреме!

Закажи средба со нашиот student success manager за повеќе насоки и детали за програмата!

Аплицирањето за ваучер заврши!