Емилија Тасевска Петкоска –  Dream Team студент на Академијата за Leadership and Management

Запознај ја Емилија Тасевска Петкоска –  Dream Team студент на Академијата за Leadership and Management за месец јануари 2024.

Име и презиме: Емилија Тасевска Петкоска

По професија: Customer Support Manager

Академија: Академија за Leadership and Management

Зошто баш оваа област: Академијата е нешто најдобро што можеше да се случи во моментот на моето унапредување за имам професионален пристап и да го добијам знаењето од професионалци во областа.

Што те мотивира постојано да учиш: Желбата за знаење во повеќе области.

Најинтересната работа што ја имаш научено на Академијата: Limiting beliefs.

Омилен модул и зошто: Personal Leadership.

Кој инструктор ти остави најголем впечаток: Daniel Bogner

За 5 години сакам да бидам: Успешен лидер.

Хоби: Јога

Омилена книга: Losing My Virginity – Richard Branson

Омилен цитат: “Train people well enough so they can leave, treat them well enough so they don’t want to.” -Richard Branson