Aна Умерова е наш инструктор на Full-Stack HR Академијата, а воедно и експерт за учење и развој, организациска култура и employee experience, со преку 15 годишно искуство во водење и имплементирање на проекти во областа на човечки ресурси. Има големо искуство во работа со домашни и меѓународни компании, како и невладини организации.

Ана во моментов работи како експерт за човечки ресурси во А1 Македонија и води важни компаниски проекти за учење и развој на вработените за дигитални вештини (upskilling & reskilling), управување и задржување на таленти, employer branding, како и воведување на нови начини на работа.

Таа има магистратура по менаџмент на човечки ресурси и е сертифициран Scrum Master и сертифициран digital transformation специјалист со страст за имплементација на промени во културата, агилен начин на работа, брендирање на работодавачот и развојни проекти и програми за учење. Секогаш во потрага по подобри начини за инспирација на вработените и предизвикување на status quo-то.

 

Запознајте ја Ана – инструктор на нашата Академија за Full Stack HR

 

Име и презиме: Ана Умерова

Академија: Full-Stack HR Академија

Модул: Мотивација и наградување на вработени

Професија: HR (People & Culture) Expert

Искуство: 15 години

Зошто баш HR: Возбудливо време е да бидеш HR професионалец кога компаниите се подготвуваат и работат на дигитална трансформација и воведување на нови начини на работа.

Хоби: Одење на детски родендени со ќеркичката и гледање Netflix

Омилена книга: Само една?  🙂  Како љубител на трилери, Стивен Кинг „IT”, а во последно време најмногу Себастијан Фицек.

Омилен цитат: „The best way to predict the future, is to create it!“

 

Уписите за следната група на Full-Stack HR Академија се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето на време!

Закажи средба со нашиот student success manager за повеќе насоки и детали за програмата!

Коинвестираме во твојата иднина

Аплицирај за твојот ваучер

10 Компании. 100 Студенти. 1000€ Ваучер.