Кирил Николовски е нашиот нов инструктор на Академијата за графички дизајн и Академијата за UX/UI дизајн, а воедно и дел од Дизајн тимот на Brainster. Работи во сферата на дизајн веќе 3 години како графички дизајнер и речиси 2 години како UX/UI дизајнер. Настрана од професионалниот ангажман во Brainster, тој често работи и на приватни проекти, најчесто во сферите на лого дизајн, брендинг и social media.

 

Запознајте го Кирил – инструктор на нашата Академија за Графички Дизајн и Академија за UX/UI Дизајн

 

Име и презиме: Кирил Николовски

Академија: Академија за Графички Дизајн и Академија за UX/UI Дизајн

Модул: Растерска графика и постпродукција и Вовед во фотошоп

Професија: Графички и UX/UI Дизајнер

Искуство: 3 години

Зошто баш графички и UX/UI дизајн: Бидејќи целото наше опкружување е производ на дизајнот, а јас уживам во дизајнирањето од било кој апсект.

Хоби: Играње тенис и религиозно пратење фудбал

Омилена книга: The Power of Habit by Charles Duhigg

Омилен цитат: “The limit is not the sky, the limit is the mind”

 

Уписите за следната група на Академијата за графички дизајн и Академијата за UX/UI дизајн се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето навреме!

Закажи средба со нашиот student success manager за повеќе насоки и детали за програмата!