Ана Тодоровска е сениор графички дизајнер во маркетинг агенција и ментор на Академијата за графички дизајн во Brainster. Предава графичко уредување на печатени и дигитални медиуми. Зад себе има огромен број на индивидуални и тимски проекти за кои има добиено повеќе награди и признанија. Дел е од нашиот тим на Академијата за графички дизајн уште од нејзиното формирање.

 

Регистрирај се за бесплатното онлајн предавање со Ана на тема „Кариера во графички дизајн – идеја до реализација“

 

Запознајте ја Ана – инструктор на нашата Академија за графички дизајн

 

Име и презиме: Ана Тодоровска

Академија: Академија за графички дизајн

Модул: Графичко уредување на печатени и дигитални медиуми

Професија: Графички дизајнер

Искуство: 15 години

Зошто баш графички дизајн: Поради слободата која ја чувствувам додека работам.

Хоби: Илустрација

Омилена книга: Будење – Ентони де Мело

Омилен цитат: „Поголем дел од луѓето, дури и незнаејќи за тоа, се заспани. Се раѓаат заспани, живеат заспани, се женат или мажат заспани, создаваат и воспитуваат деца заспани, умираат заспани и никогаш вистински не се будни. Никогаш не успеваат да ја сфатат убавината и волшебноста на она што се нарекува човечка егзистенција.“

Оценка од студенти: 4.95

 

Уписите за следната група на Академијата за графички дизајн се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето на време!

Закажи средба со нашиот student success manager за повеќе насоки и детали за програмата!

Коинвестираме во твојата иднина

Аплицирај за твојот ваучер

10 Компании. 100 Студенти. 1000€ Ваучер.