Марјан Пушев е инструктор на нашата Академија за Data Science кој ги предава модулите SQL & Data Warehouse. Тој е Solution Architect со повеќе од 15 години работно искуство во дизајнирање и развој на системи, користејќи Microsoft технологии.

 

Запознајте го Марјан – инструктор на нашата Академија за Data Science

 

Име и презиме: Марјан Пушев

Академија: Академија за Data Science

Модул: SQL & Data Warehouse

Професија: Solution architect, Senior database developer

Искуство: 15 години

Зошто баш Data Science: Бидејќи „The world is one big data problem.” според Andrew McAfee.

Хоби: Шах

Омилена книга: Digital Fortress by Dan Brown

Омилен цитат: „Everything is possible. The impossible just takes longer.”
 
Оценка од студенти: 4.64

 

Уписите за следната група на Академијата за Data Science се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето на време!

Закажи средба со нашиот student success manager за повеќе насоки и детали за програмата!

Коинвестираме во твојата иднина

Аплицирај за твојот ваучер

10 Компании. 100 Студенти. 1000€ Ваучер.