Запознај го Андреа Таневски – студент на нашата Академија за Data Science, а воедно и дипломиран инженер по математика, кој се одлучи да ги надгради своите знаења и вештини.

 

Студент: Андреа Таневски

Академија: Академија за Data Science

Професија: Дипломиран инженер по математика

Од првиот час на Академијата паметам: Што е SQL сервер и што е база на податоци.

Се решив да го искористам летото продуктивно за да научам: SQL напредно ниво.

Ја одбрав оваа област бидејќи: Бара добра основа од математика.

Со нетрпение чекам да започнат часовите за: Python

После предавањата секогаш: Се релаксирам со децата.

Пред да се запишам, најмногу „ме плашеше“: Немав стравови.  

Како иден професионалец во оваа сфера очекувам: Динамична работа и постојано учење нови работи. Секако и соодветна парична корист. 😀 

Оваа област за мене значи: Конечно да применам математика во моите идни работни ангажмани.

Во слободно време: Најчесто го поминувам со децата.

Сакам да читам: Тоа што е актуелно во светот.

Сакам да гледам: Добри крими серии.

Омилен цитат: „Само парите кои ќе ги потрошиш се твои пари.“

 

Уписите за следната група на Академијата за Data Science се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето навреме!

На Академијата за Data Science работиме на реални проекти за реални клиенти, под менторство на докажани и искусни инструктори.

Закажи средба со нашиот student admission team за повеќе насоки и детали за програмата!

Аплицирањето за ваучер заврши!