Драгана Спасовска е нашиот инструктор на Академијата за Full-Stack програмирање, а воедно е дипломиран економист кој посегнува по патот на промена на својата кариера. Нејзината желба да биде инструктор произлегува од сатисфакцијата којашто ја добива од комуникацијата и помагањето на студенти коишто моментално се наоѓаат во иста ситуација како и самата таа пред неколку години.

 

Запознајте ја Драгана –  инструктор на нашата Академија за Full-Stack програмирање

 

Име и презиме: Драгана Спасовска

Академија: Академија за Full-Stack програмирање

Модул: HTML/CSS, JavaScript, PHP, Laravel

Професија: Full Stack Web Developer

Искуство: 4 години

Зошто баш Full-Stack програмирање: Можноста за изнаоѓање на креативни решенија на “проблеми”.

Хоби: Гледање серии

Омилена книга: The Mysterious Affair at Styles

Омилен цитат: „Ништо не е невозможно за оној кој ќе се обиде.”

Оценка од студентите: 4.68

 

Уписите за следната група на Академијата за Full-Stack програмирање се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето навреме!

Закажи средба со нашиот student success manager за повеќе насоки и детали за програмата!