Ристе Самарџиев е инструктор на нашата Академија за Front-End програмирање и ги предава модулите JavaScript и ReactJS. Тој е софтверски инженер со повеќе од 9 години професионално искуство во развој на софтвер, како и развивање на комплексни фронт-енд решенија и кориснички интерфејси. Ентузијаст кој има страст кон технологијата, а исто така и  голем интерес за ИТ сферата и софтверските технологии.

 

Запознајте го Ристе – инструктор на нашата Академија за Front-End програмирање

 

Име и презиме: Ристе Самарџиев

Академија: Академија за Front-End програмирање

Модул: JavaScript, ReactJS

Професија: Софтверски инженер

Искуство: 9 години

Зошто баш Front-End програмирање: Нема подобро чувство откако ќе решите некој проблем со помош на својот софтвер.

Хоби: Cycling & teaching

Омилена книга: Било која од Simon Sinek

Омилен цитат: „If you only walk on sunny days you’ll never reach your destination.”

Оценка од студентите: 4.93

 

Уписите за следната група на Академијата за Front-End програмирање се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето на време!

Закажи средба со нашиот student success manager за повеќе насоки и детали за програмата!