Ана Ладева – Dream Team студент на Академијата за Full-Stack програмирање

Запознај ја Ана Ладева – Dream Team студент на Академијата за Full-Stack програмирање за месец ноември 2023.

 

Име и презиме: Ана Ладева

По професија: Студент

Академија: Академија за Full-stack програмирање

Зошто баш оваа област: Пред сè, бидејќи е интересна професија каде постојано има нешто ново и понапредно, поради потребата од кадар и бидејќи ова е иднината.

Што те мотивира постојано да учиш: Успесите на Aкадемијата, а нормално и тие по завршувањето на истата.

Најинтересната работа што ја имаш научено на Академијата: Баш не можам да издвојам најинтересна работа од целото патување низ светот на програмирањето бидејќи сè на свој начин ни остави позитивни впечатоци. Но, групната работа и комуникативноста поради добрата организација на тимот на Brainster останува како плус покрај целото споделено знаење.

Омилен модул и зошто: Php – бидејќи има многу можности, интересен и интензивен модул.

Кој инструктор ти остави најголем впечаток: Филип Манев

За 5 години сакам да бидам: Успешен Full-stack Програмер.

Хоби: Да слушам музика.

Омилена книга: Start here start now.

Омилен цитат: “We fear the future because we are wasting today.“

 

Време е за твојата нова кариера, во новата ера на Full-Stack програмирање!

Отсега, со Brainster+ зголеми ја твојата предност на пазарот на трудот. Надгради ги твоите вештини преку супериорна програма со сите 9 ФАКТОРИ за вработување, што ги бара индустријата.

Аплицирај на Академијата за Full-Stack програмирање и добиј го супериорниот едукативен пакет Brainster+

Аплицирањето за ваучер заврши!