Михајло Сребреноски – Dream Team студент на Академијата за Full-Stack програмирање

Запознај го Михајло Сребреноски – Dream Team студент на Академијата за Full-Stack програмирање за месец јуни 2023.

 

Име и презиме: Михајло Сребреноски

По професија: Диспечер во американска компанија

Академија: Академија за Full-Stack програмирање.

Зошто баш оваа област: Ме фасцинира тоа што сè може да се креира и да се создаде.

Што те мотивира постојано да учиш: Материјалот е премногу интересен и предизвикувачки.

Најинтересната работа што ја имаш научено на Академијата: Научив дека не постои само едно точно решение, но и многу грешни.

Омилен модул: PHP

Кој инструктор ти остави најголем впечаток: Ахмед Адем, како и менторот Филип Манев.

За 5 години сакам да бидам: Долгорочна цел ми е да бидам дел од компанија каде што ќе можам да учам и напредувам.

Хоби: Возење на велосипед

Омилен цитат: “When you’re backed against the wall, break the goddamn thing down“.

 

Уписите за следната група на Академијата за Full-Stack програмирање се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето навреме!

Закажи средба со нашиот student admission team за повеќе насоки и детали за програмата!

Аплицирањето за ваучер заврши!