Запознајте го Јордан Јаневски – Dream Team студент на Академијата за Full-Stack програмирање за месец ноември 2021.

 

Име и презиме: Јордан Јаневски

Академија: Академија за Full-Stack програмирање

Зошто баш Full-Stack: Познавањето на повеќе технологии допринесува до поголема продуктивност и олеснетост во донесување на технички одлуки, истото би ме ставило во целосна контрола над прокетот на којшто работам и би ми ја олеснило комуникацијата со сите членови на мојот тим.

Што те мотивира постојано да учиш: Програмирањето е интересно, со постојаното подобрување и напредување во можност си да направиш работи што за многу луѓе би изгледале како магија.

Најинтересната работа што ја имаш научено на Академијата: Treat your code the way you want other’s code to treat you.

Омилен модул: PHP бидејќи во истиот научив што е всушност програмирање, многу корисни алгоритми, дизајн патерни и објектно-ориентирано програмирање. PHP во комбинација со претходно изучените модули на академијата ми овозможи да креирам целосни web апликации.

Инструктор што ти остави најголем впечаток: Тешко е да се одговори ова прашање, сите се супер личности со многу знаење, спремни да го пренесат истото.

За 5 години сакам да бидам: Одличен full-stack девелопер.

Хоби: Гледање филмови

Омилена книга: Time management by Brian Tracy

Омилен цитат:What gets measured gets accomplished“.

 

Уписите за следната група на Академијата за Full-Stack програмирање се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето навреме!

Закажи средба со нашиот student success manager за повеќе насоки и детали за програмата!