Кристијан Бобевски е инструктор на нашата Академија за Front-End програмирање, директно поврзан со сите модули на истата, а воедно и виновен за успехот на многу студенти. Работи во холандската фирма – Steets како Front-End девелопер и стои зад голем број проекти, поврзани со изработка на секаков вид на апликации.

 
 

Запознајте го Кристијан – инструктор на нашата Академија за Front-End програмирање

 

Име и презиме: Кристијан Бобевски

Академија: Академија за Front-End програмирање

Модул: HTML, CSS, Bootstrap, JavaScript, ReactJS

Професија: Front-End Developer

Искуство: 3 години

Зошто баш Front-End програмирање: Бидејќи сѐ што ќе замислам во дигитална форма, можам да го остварам.

Хоби: Музика, Netflix & спорт

Омилен цитат: „Fix the cause, not the symptom.”

Оценка од студентите: 4.93

 

Уписите за следната група на Академијата за Front-End програмирање се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето на време!

Закажи средба со нашиот student success manager за повеќе насоки и детали за програмата!