Анастасија Давиткова е нашиот ментор и инструктор на Академијата за Full-Stack програмирање. Таа е искусен PHP Developer и моментално работи во ИТ компанијата Devsy. Ужива кога експериментира со храна и готвење, и секогаш цели кон извонредност.

 

Запознајте ја Анастасија –  инструктор на нашата Академија за Full-Stack програмирање

 

Име и презиме: Анастасија Давиткова

Академија: Академија за Full-Stack програмирање

Модул: Laravel

Професија: Tech Ops & Senior back-end developer

Искуство: 6 години

Зошто баш Full-Stack програмирање: Динамичноста на светот во кој влегов е она кое првично ме привлече. Потребата да инвестираш во сопственото знаење секојдневно, како и дирекното влијание врз целокупното живеење на модерниот човек, е она кое ме држи во него.

Хоби: Готвење, читање книги, планинарење

Омилена книга: Можеби не е омилена, но со сигурност книга која ја препорачувам на секој нов девелопер е „High Output Management“ by Andrew Grove.

Омилен цитат: Цели кон извонредност.”

Оценка од студентите: 4.88

 

Уписите за следната група на Академијата за Full-Stack програмирање се во тек! Интересот е преголем и бројот на места – ограничен, затоа резервирај го твоето навреме!

Закажи средба со нашиот student success manager за повеќе насоки и детали за програмата!

Коинвестираме во твојата иднина

Аплицирај за твојот ваучер

10 Компании. 100 Студенти. 1000€ Ваучер.