Brainster и Академска Книга ти препорачуваат неколку книги за #Маркетинг #Дизајн #Кодирање или #Бизнис.

 

1. За дизајн:

The Industrial Design Reader од Carma Gorman

Design in the USA од Jeffrey Meikle             

2. За маркетинг:

The Impact Equation: Are You Making Things Happen? Or Just Making Noise? од Chris Brogan and Julien Smith

The New Rules of Marketing & PR од David Meerman Scott

3. За претприемништво:

Boyd: The Fighter Pilot Who Changed the Art of War од Robert Coram

 How to Get Filthy Rich in Rising Asia: A Novel од Mohsin Hamid   

4. За кодирање:

Extreme Programming Explained од  Kent Beck

HTML for Babies од  John C Vanden-Heuvel Sr

                                                                                                                                                       

Оваа иницијатива ја правиме во соработка со Академска Книга.

Овој текст е објавен во категоријата Кариера и ги содржи следните клучни зборови: Brainster, brainster kariera, kariera, kursevi, вработување, кариера, компанија, нова кариера, платформа, програмирање, работа, стартап, технологија, книги за дизајнери, книги за програмери, книги за бизнис, книги за маркетинг, knigi za dizajn, knigi za marketing, knigi za programiranje, knigi za biznis.

Related Stories For You

Коинвестираме во твојата иднина

Аплицирај за твојот ваучер

10 Компании. 100 Студенти. 1000€ Ваучер.