Brainster и Академска Книга ти препорачуваат неколку книги за маркетинг, дизајн, кодирање или бизнис.

 

1. За дизајн:

Vision in Motion од Laszlo Moholy-Nagy

Geometry of Design од Kimberly Elam                                                                                                                                                                

2. За маркетинг:

Will the Real You Please Stand Up од Kim Garst

Writing White Papers од Michael A. Stelzner

 

3. За претприемништво:

As a Man Thinketh од James Allen

Things Hidden Since the Foundation of the World од Rene Girard                                                                                                                                              

4. За кодирање:

Coders at Work од Peter Seibel

The Mythical Man Month од Frederick P. Brooks Jr.                                                                                                                                                              

Оваа иницијатива ја правиме во соработка со Академска Книга.

*Помогнете ни во нашето истражување со одговарањето на овие неколку прашања , а ние ќе Ви подариме ваучер од 500 денари за некој од нашите курсеви

Овој текст е објавен во категоријата Кариера и ги содржи следните клучни зборови: Brainster, brainster kariera, kariera, kursevi, вработување, кариера, компанија, нова кариера, платформа, програмирање, работа, стартап, технологија, книги за дизајнери, книги за програмери, книги за бизнис, книги за маркетинг, knigi za dizajn, knigi za marketing, knigi za programiranje, knigi za biznis.

Related Stories For You