Brainster и Академска Книга ти препорачуваат неколку книги за #Маркетинг #Дизајн #Кодирање или #Бизнис.

 

1. За дизајн:

Design as Art од Bruno Munari

Drawing is Thinking од Milton Glaser                                                                                                                                                                

2. За маркетинг:

Growth Hacker Marketing од Ryan Holiday

Hug Your Haters од Jay Baer

 

3. За претприемништво:

Start Your Own Business, Fifth Edition од The Staff of Entrepreneur Media

Escape from Cubicle Nation од Pamela Slim                                                                                                                                              

4. За кодирање:

Coding Projects in Scratch од Jon Woodcock

Code Complete од Steve McConnell                                                                                                                                                              

Оваа иницијатива ја правиме во соработка со Академска Книга.

Овој текст е објавен во категоријата Кариера и ги содржи следните клучни зборови: Brainster, brainster kariera, kariera, kursevi, вработување, кариера, компанија, нова кариера, платформа, програмирање, работа, стартап, технологија, книги за дизајнери, книги за програмери, книги за бизнис, книги за маркетинг, knigi za dizajn, knigi za marketing, knigi za programiranje, knigi za biznis, Обуки скопје, obuki skopje

Related Stories For You

Аплицирањето за ваучер заврши!