BRAINSTER - Катерина Наумоска, автор на BRAINSTER

Статии од автор: Катерина Наумоска

Онлајн маркетинг трендови кои треба да ги следиме во 2016 година

„Маркетинг алатки“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница каде што секој ќе може да учи и да сподели практични вештини. Ако ви се…

UberConference – За побезбедни и поквалитетни конференциски разговори

„Стартап алатки“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница каде што секој ќе може да учи и да сподели практични вештини. Ако ви се…