BRAINSTER - Darija, автор на BRAINSTER

Статии од автор: Darija Dvojakovska

7000 results quiz

Најзадоволни со професијата се ИТ професионалците и дизајнерите, најмалку вработените во производство, угостителство, економија и право

Над 70% од економистите и над 50% од правниците би ја промениле професијата, покажува истражувањето на Brainster На крајот на минатата година Brainster лансираше алатка за…

кариера квиз

Избор на кариера- најважна одлука на која и посветуваме најмалку време

Зошто треба да посветуваме повеќе време на кариерно насочување? Во нашата секојдневна работа постојано се среќаваме со млади луѓе незадоволни од можностите што им…

Digital Stprytelling kurs za novinari

Tips and tricks за Digital storytelling

Digital storytelling for Journalists - Technics & Tools  Digital storytelling for Journalists - Technics & Tools е темата на бесплатниот онлајн курс кој го организиравме за нашите пријатели и соработници од…